Elsykler for enhver lyst og last

Nå er den her, årets fabelaktige elsykkelkatalog fra EVO. Smekkfull av elsykler for alle formål, med passe detaljert informasjon, godt sortert på bruksområder og en del nyttig, generell elsykkelinformasjon.


EVO Elsykler for enhver lyst og lastKatalogen kan aldri bli mer enn et utvalg av de flotte elsyklene vi har. På nettsiden finner dere alt å velge mellom (kanskje til litt forvirring), mens her har vi tatt for oss godbitene, både eksisterende modeller og nyheter i 2016. Ikke bare bestselgere, nei ikke en gang alle dem er med. De 46 modellene er et godt bilde på hva vi kan tilby deg som kommende elsyklist. Så kan du grave dypere i sortimentet om dette ikke er nok.

EVO Elsykler for enhver lyst og lastFor å gjøre det litt enklere for deg, er elsyklene sortert i kategorier ut ifra typiske bruksområder. Men vær ikke så streng med det. For en elsykkel til daglig bybruk kan gjerne få seg en tur på grusveier i skogen. Av og til kan terrengsykkel være det du trenger for å mestre hullete og humpete bygater. Og en transportsykkel kan brukes til absolutt alt.

Til sjuende og sist handler det om hva du trenger, hva du synes ser fint ut, hva du vil bli sett sammen med og det aller viktigste – hva du trives aller best med.

Ønsker du å lese deg litt opp på elsykler, anbefaler vi de siste 10-12 sidene. Der forsøker vi å svare på det meste du kan lure på. Fortsatt ikke klok nok? Besøk da en av våre forhandlere for å få svar på de siste spørsmålene. I alle fall må du dit for å teste ulike elsykler og bestemme deg for hvilken som blir din.

Med over hundre modeller, som komfortable luksussykler, lekre bysykler, råe terrengsykler, sportslige pendlersykler. praktiske markasykler og funksjonelle transportsykler, har vi en for ditt behov. Med andre ord: Elsykler for enhver lyst og last.

Katalogen laster du ned her.

PS Katalogens forsidepike kjenner vi ikke, men forsidegutten er vår nye venn Riese & Müller Roadster. Knallsykkel til kr 29.900.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*