Riese & Müller Homage5 GT pinion

Riese & Müller Homage5 GT Pinion: høy klasse- lavt innsteg. Fulldempet, fullkomfort. Alt du trenger for komfortabel, bekymringsfri og trygg sykling!

Vil du prøve før du kjøper?Bestill prøvekjøring

kr 105.000

Delbetaling fra kr 3.919/måned

Vil du prøve før du kjøper?Bestill prøvekjøring

Beskrivelse

Riese & Müller Homage5 GT Pinion.

Høy klasse- lavt innsteg.

Fulldempet og full-komfort – det er Homage5.

Du trenger ikke tenke på noe, siden vi har tenkt på alt i utviklingsfasen. Denne lavinnstegsmodellen har alt du trenger for en komfortabel, bekymringsfri og trygg sykkeltur.

Riese & Müller Homage5 GT Pinion vil være tilgjengelig fra Mars 2025

 

Control Technology:

Sykler trygt over enhver hump i veien, takket være Riese & Müllers Control Technology, med demping på begge hjul. Control Technology sørger for at begge hjul alltid holder kontakt med underlaget.

Rammedesign:

Forbered deg på å bli imponert av Homage5s rammedesign fra første gang du ser den: fra den velintegrerte drivlinjen og fjæringen, til den frittstående bagasjebæreren. Denne slående vakre rammen er produsert i Portugal, og anvender 30% resirkulert aluminium.

Komfort:

Å stoppe på rødt lys, eller i et kryss, er en opplevelse med Hoamge5! Dette skyldes den senkbare setepinnen og den åpne rammen. Og selvsagt, fjæringen. Ønsker du ytterligere komfort, kan du velge «comfort kit» som består av et styre som gir mer oppreist sittestilling, samt et bredere sete.

Motor:

Homage5 er utstyrt med Pinion E-Drive System. Her er girkassen integrert i motoren, og girskiftene skjer elektronisk via trykknapper på styret. Ingen utvendige girløsninger, kraften overføres fra motor til bakhjul via karbonbelte. Resultat: 10.000 km. uten vedlikehold av motor/gir, takket være denne «Made in Germany»-teknologien.

Batteri:

Pinionbatterier er på 800Wh, er og er integrert (uttagbart) i rammen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Riese & Müller Homage5 GT pinion”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbehør