• Riese & Müller Delite suveren elsykkel
  • Riese & Müller Supercharger elsykkel
  • Moustache elsykkel Bosch display
  • Riese & Müller Nevo Nuvinci elsykkel
  • Moustache Trail elsykkel Bosch

Vi er eksperter på Bosch

Bosch er et over 130 år gammelt selskap, plassert i Tysklands teknologihovedstad Stuttgart, og verdens største deleleverandør til bilindustrien.

Det er lenge siden bil bare var forbrenningsmotorer. Kjøretøyene har vært fylt opp med elektromotorer for å drive ditt og datt. Bosch har derfor lenge vært en elmotor-ekspert.

I 2011 forbarmet Bosch seg over elsykkelen. Med masse kunnskap, lang erfaring og sine enorme ressurser tok de raskt førerposisjonen som Europas viktigste teknologileverandør til kvalitetselsykler.

EVO er har i sin portefølje flere av dem som er anerkjent på sine områder som Europas ledende elsykkelprodusenter. Alle bruker Bosch. Absolutt alle.

Ikke uten grunn. Teknologien er nå velprøvd, motorer og batterier har blitt utviklet, og gir år for år mer kraft og kan lagre mer strøm. Toppet av Bosch Dual Battery System.

Bosch utvikler nye produkter løpende, fra de velkjente flaskebatteriene til tubebatterier som kan integreres i ramme. Motorene blir nettere, men yter fortsatt like mye. Displayet og kontrollenheten finnes i flere versjoner, inkludert å kunne erstattes med mobilen.

 

 

Vel så viktig som å kunne levere produkter, er å utføre service på dem. For alt kan gå i stykker, også det som kommer fra Bosch. Men de har tatt med seg servicekrav fra bilindustrien til sykkelverden.

Bosch har et knippe serviceverksteder som er sertifiserte “Bosch eBike Experts”.

Før 2018 fantes bare disse i Tyskland, Østerrike og Sveits. Nå er det kommet to slike verksteder i Norge – i Nydalen og på Skøyen. Det er en honnør for bredden i modellutvalget vårt, hvordan vi har fulgt opp service, og samtidig en utnevnelse som sikrer maksimal oppfølging for alle som kjøper Bosch-motoriserte elsykler fra oss. Vi har alt diagnoseutstyr, tillit til å håndtere reklamasjoner, gjøre oppgraderinger og får den faglige oppdateringen som er nødvendig.

Bosch leverer motorer, batterier, styringsenheter og display. De har dristet seg på en rekkevidde-beregner. Faktisk en ganske god en.

Besøk gjerne Bosch infosenter

Her er enkle norske brukerveiledninger:

 

 

Moustache elsykkel Bosch motor

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 14 resultater