Vi er eksperter på Bosch

Bosch er et over 130 år gammelt selskap, plassert i Tysklands teknologihovedstad Stuttgart, og verdens største deleleverandør til bilindustrien.

Det er lenge siden bil bare var forbrenningsmotorer. Kjøretøyene har vært fylt opp med elektromotorer for å drive ditt og datt. Bosch har derfor lenge vært en elmotor-ekspert.

I 2011 forbarmet selskapet seg over elsykkelen. Med masse kunnskap, lang erfaring og sine enorme ressurser tok de raskt førerposisjonen som Europas viktigste teknologileverandør til kvalitetselsykler.

EVO er har i sin portefølje flere av dem som er anerkjent på sine områder som Europas ledende elsykkelprodusenter. Alle bruker Bosch. Absolutt alle.

Ikke uten grunn. Teknologien er nå velprøvd, motorer og batterier har blitt utviklet, og gir år for år mer kraft og kan lagre mer strøm. Toppet av Dual Battery System, enten det består av de velkjente flaskebatteriene eller av de nyere tubebatteriene som integreres i ramma.

Motorene blir nettere, lettere og sterkere. Displayene og kontrollenheten finnes i flere og stadig mer avanserte versjoner.

Vel så viktig som å kunne levere produkter, er å utføre service på dem. For alt kan gå i stykker, også det som kommer fra Bosch. Men de har tatt med seg servicekrav fra bilindustrien til elsykkelverden.

Det finnes et utvalg serviceverksteder som er sertifiserte «Bosch eBike Experts» – vi er blant dem. En utnevnelse som sikrer maksimal oppfølging for alle som kjøper elsykler fra oss. Vi har alt diagnoseutstyr, tillit til å håndtere reklamasjoner og gjøre oppgraderinger.

Bosch har dristet seg til å lage en rekkevidde-beregner. Faktisk en ganske god en. Besøk gjerne deres infosenter

Her er enkle norske brukerveiledninger:

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 18 resultater