• Riese & Müller Charger elsykkel
  • Riese & Müller Packster 40 elsykkel
  • Riese & Müller New Charger elsykkel
  • Riese & Müller Packster elsykkel
  • Riese & Müller Supercharger elsykkel
  • Riese & Müller Swing elsykkel
  • Load lastesykkel
  • Riese & Müller Delite suveren elsykkel

Så tysk – og så lite tysk

Ingen andre er som den eksklusive, tyske produsenten Riese & Müller.

Ingen så perfeksjonert og konsentrert om oppgaven: Levere det beste av komfort, kvalitet og design. Drevet av innovasjon. Typisk tysk.

Riese & Müller har karakter, herlig langt bortenfor mainstream. Utypisk tysk.

I utvalget deres er det en rekke klassikere kombinert med nyvinninger som alle mottar heder og ære. I 2017 kåret de 60.000 leserne av E-BIKE magazine Riese & Müller til det mest komplette og beste elsykkelmerket i markedet. Foran alle de andre 133 aktørene.

Riese & Müller er et vinnermerke med et spenn fra gode bysykler, sporty hybridsykler, nyttige lastesykler, råtasser for lange turer, til de mest komfortable elsyklene du kan få tak i. Alt satt sammen på fabrikken i Darmstadt.

Riese & Müller har en egen serie som de kaller kontroll-teknologi, elsykler med demping både foran og bak. Noe som gir ekstremt komfortable elsykler til bybruk. Det er fantastisk med en sykkeltur hvor du knapt sjeneres av vibrasjoner og støt fra asfalthull, brostein og fortauskanter.

Riese & Müller er definitivt ledende på lastesykler av høy kvalitet og komfort. Den innovative Load ble en stor suksess som banet veien for Packster. I år har vi denne i en spennende 40-utgaven. Du transporterer enkelt barn og varer, og eier bygatene du glir gjennom.

Rosinen i pølsa er at mange av disse tyske kvalitetselsyklene har muligheten for Bosch dualbatteri. Det dobler rekkevidden – og du kan sykle helt til du blir lei. Om det noen gang kan skje på disse flotte elsyklene.

Kort brukerveiledning for elsykler med Bosch-teknologi.

Riese & Müller Packster lastesykkel

Produktutvalg
Sammenligning

Viser 1–24 av 75 resultater