Unike og smarte elsykler

Terns historie startet med at ei gruppe mennesker som vet litt av hvert om sykler, bestemte seg for å klatre den lange og bratte bakken det er å utvikle sitt eget merke og firma.

Nå har de kommet langt opp. Tern har produsert en rekke prisvinnende og unike elsykler. Som er under stadige oppgraderinger.

Tern er oppkalt etter fuglen terne. En liten lettvekter som er den trekkfuglen som flyr lengst. Uten at det kan forklare hele navnet.

Men Tern utfordrer også omgivelsene og har lagd flotte, sammenleggbare sykler som Vektron.

For tre år siden kom de med en av de mest omtalte nyhetene i elsykkelverden: Langhalen Tern GSD som kompletterer det fantastiske utvalget vårt av lastesykler.

Ikke alle som trenger en elsykkel med stor lastekapasitet, ønsker seg ei kasse foran for å ha barn eller varer. Da kan en longtail være svaret.

Tern GSD er en meget god løsning. Like kort som en vanlig elsykkel, godkjent for 200 kg totalvekt, med plass til to barn og varer eller bare masse varer. En lastesykkel det er lett å få plass til, kan til og med parkeres på høykant.

I 2020 kom modellen HSD. Litt kortere, litt mindre lastekapasitet, men en enormt nyttig og anvendelig bysykkel for dem som vil ha den minste arbeidshesten i klassen.

Tern har et utmerket utvalg for familietransport, for turen i skauen, for bruk i arbeid – eller bare for bruk som en vanlig elsykkel. På nyttig tilbehør er Tern uslåelige.

Drivteknologien til Ternsyklene står Bosch for. Det er trygt og godt, akkurat slik elsyklene er.

Kort brukerveiledning for elsykler med Bosch-teknologi.

Tern elektrisk longtail

Produktutvalg
Sammenligning

Viser 1–30 av 50 resultater