ABUS låser og sykkelhjelmer

Om du vil beskytte elsykkelen din mot tyveri, eller hodet ditt ved velt, vi har kvalitetsprodukter fra tyske ABUS. Ikke billigst på markedet, men fra øverste hylle, for til disse formålene er det ikke verdt å spare på den siste krona.

Sykkeltyveri er svært irriterende og tidkrevende – foruten at det koster deg penger. Hvert år stjeles titusenvis av sykler, oftest med tynne vaierlåser som lett klippes opp. Velg derfor en solid ABUS-lås, og du kommer lenger bak i køen til sykkeltyvene.

Foldelåsen Bordo er solid og praktisk. Den mest avanserte er med alarm! Vi har kraftige kjettinglåser som særlig er egna for lastesykler.

Låsene skårer høyt på ABUS’ sikkerhetssystem, fra 10 til 15 (maksimum!) er våre utvalgte låser. Alle gir langt over normal sikkerhet. Så du får avveie kostnaden mot risiko når du gjør valget ditt hos oss.

Om du likevel skulle oppleve at elsykkelen stjeles med en ABUS-lås, får du kompensasjon fra ABUS for å dekke deler av låsekostnaden. Det sier litt om ABUS’ tro på egne produkter.

Hjelmene er veldesignede og i materialer av høy kvalitet.

  • Komfortable med et enkelt og godt system for tilpasning
  • God ventilasjon
  • Hjelmer med regntrekk integrert
  • Hjelmer med lys bak eller masse reflekser
  • Sportslige eller urbane

Undersøkelser viser at 85% av alle sykkeluhell ender med hodeskader. Omtrent 80% av disse kunne vært unngått ved å bruke hjelm.

For at du skal finne den rette hjelmen for deg, mål omkretsen på hodet ditt i høyde med panna, cirka 1 cm over øyenbrynene. Da finner du i utvalget vårt størrelsen du trenger.

ABUS sykkelhjelm

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 15 resultater